Afbeelding

Milsbeekse super Beste Attent 2011

Zakelijk 26 keer gelezen
MILSBEEK - Dorpssupermarkt Attent Willemsen uit Milsbeek mag zich twee jaar lang de Beste Attent 2011 noemen. De winkel kwam niet alleen als algemene winnaar uit de bus, maar heeft van alle winkels ook nog eens de beste versafdeling en kruidenierswarenafdeling (potten, blikken en andere lang houdbare producten).

[image=178752]

Afgelopen maanden is de winkel in Milsbeek diverse keren beoordeeld door een groot aantal juryleden, waaronder de Spar-directie en leveranciers. Ook klanten werden betrokken bij het beoordelen van de winkel. Zij werden gevraagd aan de hand van een vragenlijst hun mening te geven op verschillende punten.
Bij de winkelwedstrijd staat kwaliteitsverbetering in de breedste zin van het woord centraal; o.a. klantvriendelijkheid, optimale versbeleving en netheid van de winkel zijn specifieke aandachtspunten.
Om de winst met hun klanten te vieren geeft Attent Willemsen een speciale extra folder uit in week 24, 25 en 26. Hierin staan 4 aantrekkelijke extra aanbiedingen.
Naast eeuwige roem en een prachtige trofee ontvangt de winnende winkel ook een leuke geldprijs. Deze is bedoeld voor de personeelspot zodat alle medewerkers er van mee kunnen genieten. Het behalen van de titel is immers een teamprestatie.
Bijna 100 winkels gingen in november 2010 de strijd met elkaar aan. In een tweetal voorrondes is per regio gestreden voor een plaats in de kwartfinale. Na de kwartfinale gingen uiteindelijk 7 Attent winkels door naar de halve finale en finale. De laatste Attent winkelwedstrijd vond plaats in 2006. De Attentformule valt onder Spar Holding.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant