Afbeelding

Meiden van 't Kendelke ongenaakbaar

Sport 97 keer gelezen
SIEBENGEWALD – ‘De meiden uit groep 6 van basisschool ’t Kendelke uit Siebengewald zijn op zaterdag 4 juni Limburgs kampioen schoolvortbal geworden. In Susteren bleven de Siebengewaldse meiden ongeslagen en eisten de eerste plaats voor zich op.

De meisjes van groep 6 togen op zaterdag 4 juni met met ouders en supporters naar Susteren waar zij het opnamen tegen andere winnaars van de regiorondes. Vooraf was het meidenteam van ’t Kendelke al winnaar geworden van de regio ronde van het schoolvoetbaltoernooi in Vierlingsbeek. Die ronde verliep prima, alle wedstrijden werden gewonnen. De meiden werden kampioen van regio 3.

[image=180054]

In Susteren, de provinciale ronde, speelden de meisjes in hun poule twee wedstrijden, die weer gewonnen werden met zeer overtuigende cijfers: 15-0 en 4-0. In de halve finales werd vervolgens gewonnen met 4-0. In de grote finale toonden de Siebengewaldse meisjes hun suprematie. En Deze wonnen zij met de niet mis te verstane cijfers van 8-0!
In totaal scoorden Siebengewaldse meisjes maar liefst 31 keer. De meisjes hebben geschiedenis geschreven: er is nog nooit een team uit Siebengewald zo ver doorgedrongen. Kampioen van Limburg, met gewoon meisjes uit de eigen school, is een geweldige prestatie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant