Afbeelding

‘De Geheimzinnige deur naar Griezelland’

Kunst en cultuur 16 keer gelezen
OPLOO – Twee keer, op zondag 26 juni en woensdag 29 juni, brengt toneelvereniging Doekmaroploo de familievoorstelling ‘De Geheimzinnige deur naar Griezelland’.

Op zondag begint de voorstelling om 11.00 uur, op woensdag om 14.00 uur. Beide keren in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid aan de Grotestraat 12 in Oploo.

[image=181350]

Spannend
‘De Geheimzinnige deur naar Griezelland’ is een spannend familietoneel voor de jeugd dat wordt gespeeld door Doekmaroploo, aangevuld met gastspeler Kees Jans. Het toneelspel zit vol met licht- en geluidseffecten en wordt afgewisseld met liedjes.
Het spel is leuk voor kinderen vanaf vier en boeiend voor kinderen tot dertien jaar. De griezels die meedoen zijn geen enge griezels maar het is natuurlijk voor de kleintjes wel fijn als (groot)ouders meegaan. De lengte is anderhalf uur, inclusief pauze. Kaartjes kosten aan de kassa 4 euro en in de voorverkoop 3,50 euro. Voorverkoop van de website van de toneelclub, bij de Spar supermarkt in Oploo en kantoorboekhandel Hendriks in Sint Anthonis. Voor informatie zie www.doekmaroploo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant