Afbeelding

Bouwpartners nieuwbouw Rabobank bekend

Zakelijk 116 keer gelezen
BOXMEER - Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen heeft donderdag 29 december de overeenkomsten met de partners voor bouw van het nieuwe advies- en bestuurscentrum getekend. Martens Bouw uit Beugen vormt samen met Van der Heijden Bouw uit Schaijk het aannemerscollectief. Technisch Bureau Nabuurs uit Boxmeer wordt verantwoordelijk voor de elektrotechnische inrichting van het gebouw.

[image=200920]

Nabuurs zal daarbij nauw optrekken met Haaren Installaties uit Cuijk die verantwoordelijk worden voor het overige installatiewerk. Het nieuwe advies- en bestuurscentrum wordt komend anderhalf jaar gerealiseerd op bedrijventerrein Sterckwijck in Beugen, pal naast het Pantein Maasziekenhuis.

Blikvanger
De aannemer zal naar verwachting medio januari starten met de grondwerkzaamheden. Inmiddels is de locatie van de nieuwbouw al herkenbaar. Onlangs is er namelijk een groot doek geplaatst op de plek waar gebouwd gaat worden. Het doek is met een oppervlakte van 140 vierkante meter een ware blikvanger.

Duurzaam
Het centraal gelegen advies- en bestuurscentrum wordt een plek van ontmoeting. Om te beginnen worden op de nieuwe locatie straks klanten ontvangen en zijn er mogelijkheden voor seminars en bijeenkomsten. Ook wordt het een inspirerende werkplek voor ongeveer 160 werknemers.
De nieuwbouw wordt volgens de Rabobank een toonbeeld van duurzaamheid. Zo scoort het nieuwe pand bij oplevering 'very good' in de internationale duurzaamheidstandaard BREEAM. Er is nog geen bankgebouw in Nederland volgens dit principe gebouwd.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant