Afbeelding

Jubileum voor Nachttoernooi Apollo Mill

Sport 11 keer gelezen
MILL - Het jaarlijkse Nachttoernooi van volleybalvereniging Apollo uit Mill beleeft zaterdag 7 januari een jubileum. Het toernooi, dat van 18.45 tot 02.00 uur 's nachts duurt, vindt voor de twintigste keer plaats en sporthal De Looierij in Mill is andermaal de locatie van het voluit geheten Albert Heijn Nachttoernooi.

[image=200810]

Het toernooi begint zaterdag 7 januari om 18.45 u. Er wordt gespeeld in drie poules, waarna de winnaars en de nummers 2 nog kruisfinales spelen. De overige teams ontmoeten elkaar nog eenmaal, naar gelang hun prestaties in de poules. Uiteindelijk zal rond 02.00 uur in de nacht de uitslag bekend gemaakt worden. Tussendoor spreekt erevoorzitter Toon Hermsen het openingswoord en rond middernacht is een korte pauze. Op de tribunes kan iedereen het schouwspel gade slaan. Naast de wisselspelers van de teams is er ruimschoots plaats voor veel sportliefhebbers, die volleybal een warm hart toedragen. Bij winst krijgt D.K.W./Difference de wisselbeker definitief in zijn bezit.

Vertoeven
Onder en tussen de wedstrijden door is het bijzonder gezellig vertoeven in de sportkantine, waar Patrick op geheel eigen wijze de scepter zwaait. Tevens is het ’n mooie gelegenheid om in ’n ongedwongen sfeer elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar. V.V. Apollo nodigt eenieder dan ook van harte uit om dit sportieve treffen te komen bezichtigen. "Strijd zal er zijn, maar bovenal in een sportieve, verbroederende sfeer. Een bezoekje waard dus voor jong en oud, omdat de Brabantse nachten nog lang, gezellig en sfeervol kunnen zijn. Mede dank zij de sponsoring van de Rabobank uit Mill en Bosch Car Service Thoonen Cuijk is volleybalclub Apollo in de gelegenheid gesteld om jaar op jaar dit regionaal bekende en animerende toernooi te organiseren", aldus Harrie Vloet namens het bestuur van V.V. Apollo.

Meer informatie of inschrijving via www.apollomill.nl of telefonisch via (0485) 45 54 08.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant