E-mailklant nummer honderd

  •   keer gelezen
SINT ANTHONIS - Jan Brouwers uit Oploo ontvangt al enige tijd de bekendmakingen via email. Tot zijn verrassing bleek hij voor de gemeente Sint Anthonis de honderdste aanmelder te zijn op de bekendmakingenservice van de overheid. Jan en Daphne Brouwers kregen van burgemeester Sijbers een bloemetje en een dinerbon uitgereikt.

[image=200742]

De koffie was bruin en terwijl de verwarmingsmonteur aan de ketel aan het sleutelen was, werd er aan de keukentafel van gedachten gewisseld over allerhande onderwerpen en natuurlijk ook over de bekendmakingenservice.
“Het werkt gewoon heel gemakkelijk,” vertelt Jan Brouwers. “Je hebt je in een paar minuten aangemeld en daarna ontvang je de bekendmakingen die voor jou interessant zijn via de email. Vroeger spelde ik de Peelrandwijzer, maar nu gaat het sneller omdat je zelf al aangegeven hebt welke soort bekendmakingen je wilt ontvangen. Je doet toch steeds meer zaken digitaal; een uittreksel uit de burgerlijke stand voor één van de jongens heb ik ook via de gemeentesite aangevraagd. Dat scheelt toch weer één of twee ritjes naar het gemeentehuis.”

Meer berichten