Lintje voor VVV-gangmaker Erica Verbeeten

  •   keer gelezen
SINT ANTHONIS – Tot haar grote verrassing werd Erica Verbeeten uit Sint Anthonis donderdag door burgemeester Marleen Sijbers onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

[image=198668]

Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst in restaurant ‘De Drie Burgemeesters’, waar het 12,5 jarig bestaan van de VVV winkel in Sint Anthonis werd gevierd.

[image=198670]

Gangmaker
Erica Verbeeten (69) is sinds 1999 vrijwilliger en animator van de VVV vestiging in Sint Anthonis. Ze verzorgde jarenlang de PR, onder meer via enthousiaste bijdragen op Peelstar FM. Ook was ze in Sint Anthonis coördinator van de collecte en contactpersoon van de KWF Kankerbestrijding.
In de periode dat Erica in Ootmarsum woonde – haar man Jos was daar burgemeester voor zijn ambtsperiode in Sint Anthonis - was ze zeer actief als vrijwilliger. Zo was ze voorzitter van de Stichting Kinderopvang Het Harlekijntje, initiatiefnemer en vrijwilliger bij het KESA-project (kerk en samenleving) en gids van VVV in Ootmarsum.

[image=198669]

Jubilarissen
Voorafgaand aan de onderscheiding van Erica Verbeeten was het nieuwe logo en een grote naamaanduiding van de VVV winkel onthuld. VVV-bestuurslid Jan Daamen verzorgde, in rijmvorm, de toespraak. Bij ‘De Drie Burgemeesters’ werd een tiental vrijwilligers van de VVV onderscheiden door Rein de Laat, algemeen directeur van VVV Noordoost-Brabant.
Meer berichten