Afbeelding

Winterloop in Wilbertoord

Sport 34 keer gelezen
WILBERTOORD - Voetbalvereniging De Willy’s houdt op zondag 18 december de 31e Winterloop. Het traditionele hardloopevenement maakt deel uit van de RaboRun Competitie.

De Winterloop is voor hardloopliefhebbers een unieke gelegenheid om zich een week voor Kerstmis te meten collega’s. Vooral met het oog op het snelle parcours verwacht de organisatie weer een aantal bekende hardlopers en -loopsters te verleiden hun persoonlijke record te verbreken.

[image=198617]

Afstanden
Er zijn drie afstanden. Voor de jeugd tot en met 15 jaar is er de afstand van 2½ kilometer. Ook volwassenen mogen hier starten maar zij dingen niet mee naar de prijzen. Op de afstanden 5 en 10 kilometer zijn er wel prijzen in de diverse categorieën. Ook zijn er op deze afstanden punten te verdienen voor de RaboRun Competitie. Het eerste startschot op de Winterloop valt om 10.00 uur voor de 2½ kilometer. De 5 kilometer begint om 10.30 uur. Lopers op de 10 kilometer mogen om 11.15 uur starten. Voorinschrijven kan tot en met 16 december via www.wilbertoordonline.nl of www.uitslagen.nl. Ook kan op zondag 18 december ingeschreven worden in het clubhuis van de Willy’s aan de verbindingsweg 40 in Wilbertoord.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant