Afbeelding

Kindertheater als dank voor harde werk

Centrum 60 keer gelezen
BOXMEER - Als dank voor het harde werken tijdens het optuigen en versieren van de 110 kerstbomen in het Boxmeerse winkelcentrum, krijgen de kinderen die hebben meegeholpen woensdag 21 december in Hotel Riche jeugdtheater van goochelaar Hilbert Geerling aangeboden.

[image=198604]

Ondernemers in Boxmeer hadden voor de versiering van de meer dan honderd kerstbomen, die overal in het winkelcentrum staan opgesteld, de hulp ingeroepen van kinderen uit de buurt, kennissenkring, van klanten en de lokale (sport)verenigingen. Om de kinderen te bedanken, heeft COB een theateroptreden van goochelaar en verhalenverteller Hilbert Geerling geboekt. Dit optreden vindt woensdag 21 december om 14.00 uur plaats in de grote zaal van Hotel Riche in Boxmeer.

Gegoochel
Op de eigen website omschrijft Hilbert de zijn optredens als ‘goochelvoorstellingen zoals je nog nooit hebt gezien’. Hilbert weet waarover hij spreekt, want hij is veervoudig Nederlands kampioen goochelen dankzij een unieke combinatie van verhalen en goocheltrucs. Dit zorgt tezamen voor ‘met recht magisch jeugdtheater’ en ‘een unieke vorm van kinderentertainment’.
Hilbert Geerling staat momenteel in het theater met de voorstellingen ‘Het allergeheimste goochelgeheim’ en ‘Nico met z’n Kliko... vuil spel en stinkend geluk’. Meer informatie over Hilbert op www.hilbert.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant