6F: Fc Uden ontvangt Irene

  •   keer gelezen
De spelers van Leon van Wanrooij hebben inmiddels de eerste periode titel binnen gehaald. Helaas is de uitwedstrijd (27 november) tegen FC de Rakt niet in winst omgezet (1-1). Uiteraard blijft het streven van trainer Leon van Wanrooij om als kampioen te eindigen. Die weg is nog lang, dus er zal iedere wedstrijd gestreden worden om de 3 punten.

Fc Uden weet zich de uitwedstrijd in Gemonde nog goed te herinneren, de 2-5 winst is een mooi uitgangspunt voor vandaag. De mannen van Fc Uden zullen er dan ook alles aan doen om ook de thuiswedstrijd tegen Irene positief af te sluiten. Tot op heden is Bram Rijkers nog maar 1 keer tijdens een thuiswedstrijd gepasseerd, dus Bram; “houdt het doel schoon”!

Irene 1 staat 6e na 11 wedstrijden
Irene 1 onder leiding van Freek van Zandvoort heeft de 15 punten weten te behalen door thuis 3 keer te winnen en in de uitwedstrijden 2 keer te winnen. Zelf gaven de mannen uit Gemonde aan dat bij de thuiswedstrijd tegen Fc Uden iedereen op de keeper na een off-day had. Om dit te bewijzen zullen ze vandaag gemotiveerd zijn om het ongeslagen FC Uden onderuit te halen op eigen terrein. Vorige week wist Irene voor de tweede keer 3 punten te behalen tegen VCO, de uitwedstrijd wisten ze al met 3-2 te winnen en op eigen terrein waren de spelers van Irene te sterk voor VCO (3-0).

Team en pupil van de week
Bij iedere thuiswedstrijd van het vaandelteam van FC Uden is er een team en een pupil van de week aanwezig op sportpark “de Vlasakker”. Deze week is Bram Tuiten pupil van de week, samen met zijn teamgenootjes van de F4 komt hij de spelers van Fc Uden aanmoedigen! Wij rekenen ook op uw steun. Aftrap 14.30u.
Meer berichten