Sterk JVC vergeet te winnen van Haaglandia

Voetbal 23 keer gelezen
CUIJK - Een ongeschreven wet in het voetbal is dat als je zelf de kansen niet afmaakt dat dan de goal aan de andere kant valt. Het overkwam JVC Cuijk tegen Haaglandia dat nogal sneaky met 1-2 ging winnen door een late goal van Stoffels. De Cuijkenaren konden toch terugzien op een goede wedstrijd.

JVC domineerde nadrukkelijk tegen de nummer twee van de ranglijst. Een feit wat veel zegt over de kracht van de het team van trainer Jan van Deinsen. Al na tien minuten volgde de beloning toen technicus Abdes Assouiki door het midden opkwam en beheerst wist te scoren: 1-0. De thuisploeg grossierde vervolgens in het missen van kansen. Dat was jammer want het voetbal zag er goed uit. De gastheren verschenen verschillende keren alleen voor de Rijswijkse keeper maar de bal wilde er niet in. Erwin Koen was daarbij gevaarlijk met een vrije trap maar met kunst en vliegwerk kon Haaglandia een grotere achterstand voorkomen.

[image=198138]

Nog meer kansen
Bij de stand 1-0 ging Junqueira alleen op de doelman af maar in plaats van de keeper te omspelen koos hij voor een stift welke geen doel trof. Ook invaller Meeuwsen en Schouten hadden echter moeten scoren. Meteen na de pauze volgde er een tussenrekening. Een vrije trap werd gesmoord in de muur waarna topscorer Erkan Sensoy zich weer eens snel,attent en koelbloedig toonde door vanuit een moeilijke hoek 1-1 binnen te werken. Paymans wilde nog wel redden op de lijn maar gleed de bal net te laat weg. Tot overmaat van ramp gingen de bezoekers tien minuten voor tijd ook nog met de onverdiende volle winst aan de haal. Na wederom een sterke actie van Sensoy was het Stoffels die een flitsend omschakelmoment doeltreffend afrondde: 1-2. JVC kreeg daarmee veel te weinig maar zal met dit goede spel niet lang hoeven te wachten op nieuwe punten.

[image=198137][image=198136]

JVC CUIJK: Tinus, Van Mourik, Zegers, Paymans (Meeuwsen), Van Zanten, Hofmeijer, Assouiki, Schouten, El Allachi, Koen (Canzislar), Juncquiera