Afbeelding

Hoogtepunt bouw Fitland, Sanavisie en Viasana

Zakelijk 38 keer gelezen
MILL - Er is donderdag 1 december een loopbrug geplaatst tussen het bestaande Hotel Dormylle en de nieuwbouw op het Fitland-terrein in Mill. De brug verbindt het nieuwe hotelgedeelte met het oude en de orthopedische Kliniek ViaSana met de plastisch chirurgen van Sanavisie Bodyclinic. Na de vele verbouwingen die de afgelopen maanden plaatsvonden is dit één van de hoogtepunten. Toch wordt nog zeker tot april 2012 op het terrein gebouwd.

[image=197970]

Hotelkamers
Eerder werd op het terrein in Mill al het nieuwe restaurant Des Werelds opgeleverd en werd de laatste hand gelegd aan de faciliteiten van de Wellnessboot. Door de komst van de Wellnessboot en de optimalisatie van het Fitland complex is de vraag naar hotelkamers toegenomen. Hotel Dormylle krijgt daarom in het nieuwe gedeelte vijftien hotelkamers. Via de loopbrug kunnen hotelgasten en overige bezoekers in de toekomst gemakkelijk van het nieuwe pand naar bijvoorbeeld het sport, party en restaurant gedeelte.

Bodyclinic
Ook de plastisch chirurgen van Sanavisie Bodyclinic vestigen zich in het nieuwe gedeelte. Zo kunnen zij in 2012 nog beter inspelen op de toenemende vraag naar plastische chirurgie. In de nieuwe plastische kliniek komen onder andere spreek- en behandelkamers. Ook worden er twee operatiekamers gebouwd waar zowel verzekerde als niet-verzekerde plastisch chirurgische operaties zullen plaatsvinden.

Pijnpoli
Ook de al bestaande orthopedische kliniek ViaSana wordt in 2012 uitgebreid. Zo wordt in januari de pijnpoli van ViaSana in gebruik genomen en wordt later dat jaar de sportpoli van ViaSana afgerond. Er komen nieuwe behandelkamers, een wachtkamer, ontvangstbalie en een dagverpleging. Door de uitbreiding kan ViaSana het aantal rugpijnbehandelingen opvoeren van tweeduizend naar ongeveer 2.400 in 2012. Ook wordt het magazijn uitgebreid en komt er een grote presentatieruimtes waar patiënten worden voorgelicht op de operatie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant