Afbeelding

Cuijk in ban van 'Cuijk on Ice'

Kunst en cultuur 49 keer gelezen
CUIJK - Schaatsliefhebbers kunnen de schaatsen weer uit het vet halen. Nog een kleine twee weken en dan barst in hartje Cuijk namelijk het ijsspektakel ‘Cuijk on Ice’ weer los. Afgaande op de voorgaande edities belooft ook de derde editie van dit ijskoude maar tegelijkertijd hartverwarmende evenement weer een succes te worden. Cuijk on Ice vindt ditmaal plaats van zaterdag 10 december tot en met zondag 8 januari 2012.

[image=153184]

De ijsbaan op het Louis Jansenplein biedt vier weken achtereen dagelijks ouderwets schaatsplezier. De baan is overdekt en wordt aangekleed met winterse sfeerverlichting.

Vertoeven
Zoals een goede schaatstempel betaamt, kunnen schaatsliefhebbers voor, tijdens en na het schaatsen ook genieten van enkele culinaire hoogstandjes in het restaurant of bij de koek en zopie-stand. Het is sowieso goed toeven op het omgebouwde Louis Jansenplein, want er wordt eveneens gezorgd voor muziek en entertainment.

Mogelijk
Het jaarlijkse Cuijk on Ice-spektakel wordt mede mogelijk gemaakt door de onvoorwaardelijke steun van de meer dan honderd sponsors, die ervoor zorgen dat in Cuijk zowel jong als oud kan genieten van oerhollands ijsplezier. Alles over dit evenement, de openingstijden, het programma, de tarieven en nog veel meer interessants nieuws is behalve in deze krant dan ook te vinden op de actuele website www.cuijkonice.nl. Verder is er een speciale App voor de mobiele telefoon.

Openingstijden
Cuijk on Ice is dagelijks geopend tussen 10.00 en 22.00 uur. In verband met de officiële opening is de ijsbaan zaterdag 10 december tussen 10.00 en 17.00 en tussen 20.00 en 22.00 uur geopend. Andere dagen die qua openingstijden afwijkend zijn ten opzichte van de reguliere openingstijden, zijn zondag 11 december (open vanaf 17.00 uur), woensdag 14 december (ijshockeydemonstratie Nijmegen Devils), zaterdag 24 december (10.00-18.00 uur), zondag 25 december (14.00-22.00 uur), zaterdag 31 december (10.00-18.00 uur) en zondag 1 januari (14.00-22.00 uur). Zondag 8 januari is de ijsbaan geopend vanaf 10.00 uur, tot het tijdstip dat er water op de baan staat...
Aanvullende informatie en het volledige (rand)programma staan in de speciale Cuijk on Ice-krant die deze week is verschenen bij Nieuwsblad De Maas Driehoek en zijn tevens te vinden via de website www.cuijkonice.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant