Afbeelding

Gemeentegids Boxmeer week 49 in bus

Algemeen 78 keer gelezen
BOXMEER - De nieuwe officiële gemeentegids Boxmeer 2012 (met weekkalender 'Werelds Boxmeer 2012') is klaar en valt in de week van 5 december bij inwoners in de brievenbus. De gemeentegids geeft een goed beeld van wat Boxmeer allemaal te bieden heeft en staat vol praktische informatie.

Zo bevat de gids niet alleen nuttige uitleg over de gemeentelijke organisatie, maar de gids is tevens een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Ook zijn een rampenwijzer en een schoolvakantierooster in de gids opgenomen. De gemeentegids Boxmeer is gedrukt op FSC-gecertificeerd papier en wordt huis-aan-huis bezorgd. De gids is tevens gratis af te halen op het gemeentehuis.

[image=197909]

Gemeentegids-App
Sinds kort is de gemeentegids ook als gratis applicatie in de Appstore te vinden. Onder de naam Gemeentegids App zijn 1,5 miljoen actuele adressen in heel Nederland, met bijbehorende informatie, altijd en overal te raadplegen. Met daarbij de mogelijkheid om direct vanuit de vermelding de website te bezoeken, het bijbehorende telefoonnummer te bellen of de route ernaartoe weer te geven. Ook kunnen de gevonden gegevens worden doorgestuurd naar een e-mailadres, naar SocialMedia (Twitter, Facebook enz.) of onder Favorieten opgeslagen worden om ze de volgende keer nóg sneller te vinden.

SmartMap
Akse Media, verantwoordelijk voor de gids, levert tevens een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke digitale gemeentegids: de SmartMap (www.boxmeer.SmartMap.nl) gekoppeld aan de gemeentelijke website, www.boxmeer.nl (onder 'Snel naar...'). Deze is voorzien van alle informatie uit de papieren versie, Google Maps, een routeplanner met satellietcartografie en duidelijke zoekfuncties. SmartMaps biedt door de interactieve wijzigingsmogelijkheden de meest actuele adresgegevens van alle instanties.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant