Afbeelding

Website Rijkevoort noteert deelnemer nummer 100

Zakelijk 40 keer gelezen
RIJKEVOORT – Met het binnenhalen van ondernemer Dennis Verstegen kon de gezamenlijke website van ondernemers en verenigingen in Rijkevoort deelnemer nummer 100 noteren.

“Ja, het is heel hard gegaan sinds we de website eind juli hebben gelanceerd”, vertelt Joop Arts. Samen met Davy Jansen is hij de grondlegger van www.bezoekrijkevoort.nl.

[image=197885]

Populariteit
Nog harder dan het aantal deelnemers groeit het bezoek. “De laatste weken zitten we op 360 bezoeken per dag. Deze week bereiken we de mijlpaal van 100.000 bezochte pagina’s”, zegt vormgever Davy Jansen. Slim ingezette ‘zoektags’ vormen hierbij katalysatoren. Beide ondernemers stellen met nadruk dat het een zakelijke site is, hoewel ook verenigingen uit Rijkevoort meedoen. “Dit is de zoekmachine van Rijkevoort en omstreken”, zegt Arts.
Producten en diensten op een moderne manier promoten, dat is de opzet. De toenemende populariteit van de site, schrijft Jansen toe aan de actualiteit. Er wordt voortdurend nieuwe informatie aangeboden. “De openingspagina biedt bedrijven ruimte om actuele berichtjes te plaatsen, te adverteren en verder hebben we de nieuwe rubrieken ‘Bedrijf in de kijker’ en ‘Vereniging in de kijker’.

Continuïteit
“Onze deelnemers doen zaken, zowel onderling als extern. Zoveel enthousiasme hadden we ook in ons optimisme niet verwacht”, zegt Arts. De positieve reacties heeft beide ondernemers doen besluiten tot een structurele opzet. “We hebben een bedrijfje opgericht en vanaf 2012 kunnen deelnemers kiezer uit drie pakketten”, zegt Joop Arts. “Ja, dat gaat wat kosten maar daar staat tegenover dat wij de website actief beheren. En het biedt een garantie voor continuïteit.” De nieuwe abonnementen worden in april 2012 van kracht. Vooraf organiseren de beide ondernemers een informatieavond voor bedrijven.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant