Afbeelding

Boxmeer en Rabobank tekenen koopakte

Zakelijk 38 keer gelezen
BOXMEER - De gemeente Boxmeer en Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen hebben vanmiddag in het gemeentehuis de akte voor de verkoop van het perceel op de Health Campus in Boxmeer ondertekend.

[image=197876]

In oktober ontvouwde Rabobank Land van Cuijk al de ambitieuze plannen voor een nieuw hoofdkantoor naast het Pantein Maasziekenhuis op de Health Campus. Het kantoor, dat de uitstraling van een ‘clubgebouw voor de leden en bezoekers’ zal krijgen, moet in de loop van 2013 in gebruik worden genomen.

Aanwezig
"We hebben gemeend de ondertekening van de verkoopakte net wat meer cachet te geven", vertelde burgemeester Van Soest aan de aanwezigen. "Het is namelijk niet alleen een bijzonder moment voor Boxmeer, maar eigenlijk voor het hele Land van Cuijk." Aan de uitnodiging aan de besturen van alle andere omliggende gemeenten, had echter alleen Bergen gehoor gegeven. Namens die gemeente was bij de ondertekening van de verkoopakte waarnemend burgemeester Majoor aanwezig. Van Soest nogmaals: "We zijn blij dat Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen voor de Health Campus heeft gekozen."

Hart
Directeur Frank Berends van de Rabobank gaf aan 'niet over één nacht ijs te zijn gegaan'. "Al in 2006 hebben we gedacht aan een nieuwe locatie. Die hebben we nu letterlijk gevonden in het hart van ons werkgebied. De vaart zit er nu goed in en we hopen tussen Kerst en nieuw al met de eerste bouwactiviteiten te kunnen starten, zodat in het voorjaar van 2013 het gebouw langs de A77 zal verschijnen."

[image=197875]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant