Afbeelding

Druk bezocht Pietenfestijn werd een groot feest!

Algemeen 29 keer gelezen
Afgelopen zondag was het zo ver. In Sporthal De Stigt was het een drukke boel. Sint en zijn pieten kwamen speciaal voor de Kidsclub en de F-groep naar UDI'19 toe. De middag startte rond 12:15 uur met een ontmoeting met de Sint voor de mini-kids en mini-pupillen van de Kidsclub.

Nadat Sinterklaas de kinderen had toegesproken en sommige kinderen naar voren had geroepen, was het tijd voor de zwarte pieten om een leuk spel, Hasta la Fiesta, met de kinderen te gaan spelen. Tijdens dit spel moesten ze naar een van de 3 trainers rennen om vragen te beantwoorden. De middag werd afgesloten met een leuke voetbalpartij. Helaas kwam er rond 13:30 uur een einde aan deze leuke middag, maar de kinderen van de Kidsclub gingen niet met lege handen naar huis. Uit handen van enkele zwarte pieten ontvingen ze nog 'n leuk cadeau en wat lekkers.

Rond 14:00 uur was de F-groep aan de beurt. Ondanks het drukke programma van de laatste weken, waren er toch meer dan 100 F-jes op deze middag afgekomen. De F-jes waren in 2 groepen opgesplitst, omdat er anders te veel kinderen tegelijk in de zaal waren. Niet alleen waren er veel F-jes aan het voetballen in de zaal, maar er waren ook superveel ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's meegekomen.
[image=197858]
Alle toeschouwers, maar ook zeker de pieten stonden versteld van de voetbalkunsten van de jongste jeugd van UDI'19. Dit hebben de zwarte pieten 's avonds uitgebreid aan sinterklaas doorverteld. Uiteindelijk kwam er een einde aan een weekend (zowel zaterdag als zondag) vol met voetbal. Ook hier gingen de F-jes naar huis met een lekker zakje pepernoten, een chocoladeletter en een leuke cadeautje. Natuurlijk uit handen van de voetbalpieten.

We hopen dat iedereen een zeer leuke middag heeft gehad. Wij als Jeugd Activiteiten Commissie, maar ook de zwarte pieten, kijken terug op een zeer geslaagde middag. We hopen dat we jullie allemaal terug zien bij de volgende activiteit: JAC Carnavalsvoetbal op zaterdag 18 februari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant