Afbeelding

Lustrumeditie Rabo VIP Night geslaagd

Zakelijk 10 keer gelezen
OVERLOON - De vijfde Rabo VIP Night vond afgelopen vrijdag (18 november) plaats in Overloon. Circa 900 leden in de leeftijd van 18 tot en met 25 jaar genoten van een geslaagd evenement. Het thema van deze editie was 'Rabo VIP Night goes Glitter and Glamour'.

[image=197568]

In een tot VIP-locatie omgebouwde Raaijhal in Overloon werden de jongere leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen onthaald voor een speciaal feest. Maar liefst 17 bussen werden ingezet om de feestgangers vanuit hun woonplaats op te halen en natuurlijk na afloop weer veilig thuis te brengen. De avond werd geopend door Jan Claassen, directievoorzitter van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Daarna werden de aanwezigen getrakteerd op een spectaculaire hypnoseshow en verschillende muziekacts.

Winnaars
Bij het aanmelden voor de Rabo VIP Night konden de leden aangeven wat zij zouden veranderen als ze een dag directeur van de bank zouden zijn. Uit de vele tips werd het idee van Emmy de Kleijnen uit Wanroij als beste beoordeeld. Zij stelde voor om de spaarzin bij jongeren en het verantwoord met geld omgaan vanuit de bank nog meer aandacht te geven. Als winnares werd zij samen met zeven vrienden per limousine naar de feestlocatie gereden. Daar werden zij als echte VIP’s onthaald onder het oog van de filmcamera.
Daarnaast waren er nog prijzen voor de man en de vrouw die zich het mooist gekleed hadden naar aanleiding van het thema 'glitter and glamour'. Zij gingen naar huis met een cheque ter waarde van 100 euro aan ledencertificaten.

Tevreden
Tijdens de avond hing er een zeer positieve en energieke sfeer. "Ik voelde me echt een VIP", aldus Mieke (19). Ook Jordy (24) is enthousiast: "Iedereen ging helemaal uit zijn dak."
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen organiseert tal van activiteiten voor haar leden. Om op die manier het contact en de betrokkenheid binnen de coöperatieve vereniging te versterken. Voor volgend jaar zal de Rabo VIP Night (voor 18 tot en met 25 jarigen) zeker weer op de agenda staan.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant