Afbeelding

Safina houdt tiende Kerstevenement

Kunst en cultuur 51 keer gelezen
CUIJK - Safina, het internationale vrouwencentrum in Cuijk, houdt zondag 11 december voor de tiende maal het internationaal Kerstevenement in de schouwburg in Cuijk. Speciaal voor het jubileum zal het evenement groter van opzet zijn en speciaal voor het tiende Kerstevenement zijn ook mannen en kinderen (vanaf 12 jaar) welkom. Kaarten zijn te reserveren à 5,00 euro per stuk.

[image=197502]

Elida Valster (54 jaar en geboren in Costa Rica) was een van de initiatiefneemsters van het eerste Kerstevenement. "Toen woonde ik net in Cuijk en kende hier bijna niemand. Ik stapte naar het vrouwencentrum en vroeg of ik wellicht ergens mee kon helpen en of er al een activiteit rond kerst was." Dat was er nog niet en samen met enkele andere vrouwen organiseerde zij het eerste Kerstevenement. Deze tiende editie is voor Elida het laatste. "Klopt, op woensdag 13 december verhuizen we weer naar Costa Rica."

Organisatie
Maar voor zij de koffers kan pakken heeft ze samen met 3 andere vrouwen de handen nog vol aan dit 10e Internationale Kerstevenement. Zelfs de organisatie kent een internationale aanpak. Elida: "De andere vrouwen komen uit Indonesië, Curaçao en de USA en we hebben een gevarieerd en wervelend programma op zondagavond 11 december. Er is zang, dans en toneelspel, maar ook streetdance en een optreden van een klassiek koor."
De avond begint om 19.00 uur met een welkomstdrankje en in de pauze zijn er diverse internationale hapjes.

Kaarten zijn à 5,00 euro zijn op verschillende plaatsen te koop, waaronder bij het Internationaal VrouwenCentrum aan de Leeuwengrootstede 2 in Cuijk (telefoon 0485-322776).
Andere verkooppunten zijn te vinden op www.kerst-safina.nl. Meer weten over alle andere activiteiten van Safina? Kijk dan op www.ivcsafina.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant