Afbeelding

Wanroijse Benjamin is teamspeler

Sport 38 keer gelezen
WANROIJ - De week staat Wanroijnaar Noud van der Wielen in de schijnwerpers. De 19-jarige middenvelder is de Benjamin bij vijfdeklasser Constantia uit Wanroij.
Nadat hij de afgelopen seizoenen regelmatig mocht invallen, maakte Noud dit seizoen de overstap naar de senioren.


[image=197220]

De Wanroijse Benjamin is een speler die het team boven eigen belang stelt. “Ik hoef niet per se zelf die actie te maken of een doelpunt te scoren. Als een teamgenoot dat doet vind ik het ook goed”, zegt het Wanroijse loopwonder. “Ik moet het hebben van mijn loopvermogen, ik sjouw graag het veld af”, zegt hij. Met Constantia wil Noud van der Wielen een plek in de top vier veroveren. “We willen nacompetitie spelen en we hopen op promotie. Daar komt het team beter tot zijn recht.” De Benjamin verwacht met Constantia dertig tegentreffers te moeten incasseren. “We houden zes keer de nul”

Klassement
Het Sluitpostklassemement wordt sinds zondag aangevoerd door de Siebengewaldse vijfdeklasser Stormvogels, dat zondag wel de eerste competitienederlaag leed. Stormvogels incasseerde zes doelpunten. Drie ploegen volgen de Siebengewaldse ploeg met acht tegendoelpunten; SVS Stevensbeek, Exellent Oploo) en het Mookse Eendracht, dat eveneens de eerste nederlaag leed.

Benjamin
In rubriek de Sluitpost van nieuwsblad De Maas Driehoek en Stadskrant Grave wordt van de 37 standaard herenteams van voetbalverenigingen uit het verspreidingsgebied van beide kranten een klassement om de tegendoelpunten bijgehouden. Het team dat in de competitie de minste tegendoelpunten incasseert, wint de Sluitpost trofee. In de rubriek staat dit seizoen de Benjamin uit het eerste elftal in de schijnwerpers. Wie is de Benjamin uit uw favoriet team? Tip de redactie en stuur een e-mail naar j.groniger@demaasdriehoek.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant