Afbeelding

De Maas Driehoek volgt damesvoetbal

Sport 36 keer gelezen
BOXMEER - Zoals dat ook in voetballand het geval is, is damesvoetbal in het verspreidingsgebied van nieuwsblad De Maas Driehoek en Stadskrant Grave al lang geen ondergeschoven kindje meer. De redactie van deze kranten reserveert deze ruimte voortaan voor de Dameswedstrijd van de week. Vanaf dinsdag 15 november leest u de verrichtingen van uw favoriete team in de Dameswedstrijd van de week.

Omdat bijna alle verenigingen uit het verspreidingsgebied van De Maas Driehoek en Stadskrant Grave een damesvoetbalafdeling kennen, komen die damesteams de resterende wedstrijden aan bod.

[image=195134]

Keuze
Wedstrijden uit de tweede klasse maar ook die uit de zesde klasse kunnen in de schijnwerpers komen te staan. De sportredactie maakt iedere week een keuze van de te volgen wedstrijd. Dat kan een derby tussen de buren van SC Sint Hubert en De Willy’s zijn, maar ook een degradatieduel in de derde klasse kan op aandacht in deze krant rekenen. De sportredactie neemt in de week voorafgaand aan de wedstrijd contact op met de betreffende verenigingen.
Aangeleverde wedstrijdverslagen die niet in aanmerking komen voor deze kolommen worden geplaatst op www.kliksport.nl. Voor tips en het aanleveren van kopij e-mail naar .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant