Afbeelding

Terrein beschikbaar voor evenementen

Zakelijk 75 keer gelezen
STEVENSBEEK - In Stevensbeek aan de Radioweg ligt een terrein van 11 hectare voor grootschalige evenementen. Het terrein is eigendom van de gemeente Sint Anthonis, maar wordt beheerd door Stichting Evenemententerrein Radioweg. Dit is een samenwerking van vier ruitersportverenigingen uit Sint Anthonis en Westerbeek. De stichting stelt dit terrein nu ook beschikbaar voor andere (grootschalige) evenementen.

[image=194883]

In 2009 zijn de Brabantse kampioenschappen voor paarden en pony’s op het terrein in Stevensbeek gehouden. Verder wordt het terrein regelmatig gebruikt voor hippische concoursen. Vanaf 2012 is het mogelijk om andere dan hippische evenementen te organiseren. Daarbij kan gedacht worden aan alle evenementen waarvoor een groot terrein nodig is, zoals beurzen, sportevenementen, muziekfestivals et cetera.

Gebruik
Het evenemententerrein wordt nu in de etalage gezet om potentiële gebruikers te wijzen op de mogelijkheden van het terrein omdat zowel de gemeente Sint Anthonis als de Stichting Evenemententerrein Radioweg willen dat het terrein meer gebruikt gaat worden. Vandaar dat het terrein nu ook aangeboden wordt voor andersoortige evenementen. Het graslandterrein ligt naast het motorcrossterrein en de Radioplassen (zandwinning) en is goed te bereiken. Er zijn basisvoorzieningen voor water en elektriciteit. Om de mogelijkheden van het terrein breder onder de aandacht te brengen is een website gemaakt met informatie. De website is te vinden op www.evenemententerrein.info.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant