Afbeelding

'Warming up' Easter Open begonnen

Sport 32 keer gelezen
WANROIJ/BOXMEER - Internationale jeugdtoernooien in de regio blijven populair bij deelnemers uit alle windstreken van Europa. Voor Wanroijnaar Tiny van Gemert, de organisator achter toernooien als Easter Open, North-Limburg Cup en de JVC Boys en Girls Cups, breken de drukke tijden weer aan.

“De eerste contacten zijn alweer gelegd”, aldus voetbaldier Van Gemert, thuis aan de keukentafel. Tijdens het gesprek drukt hij regelmatig een telefoontje weg. “Maar deze wil ik even aannemen”, zegt hij voordat hij de oproep beantwoordt. Na het telefoongesprek verontschuldigt hij: “Deze moest ik even opnemen, het was Maasmechelen uit België. Ze willen komend jaar met twee teams deelnemen aan het Easter Open. De Belgische belangstelling is trouwens groot.”

[image=194822]

Easter Open
Met ruim 400 deelnemende teams is het Easter Open al jaren een van de toonaangevende jeugdvoetbaltoernooien in Nederland. Tiny van Gemert staat er bij de organisatie van het Easter Open niet alleen voor. “We hebben de taken met zijn zessen verdeeld”, zegt de Wanroijse toernooidirecteur. Easter Open 2012 vindt plaats op vrijdag 7, zaterdag 8 en eerste paasdag 9 april. Voor de toernooiopening kunnen regionale verenigingen zich kandidaat stellen. “De vereniging met het meest concrete en haalbare plan mag de openingfestiviteiten organiseren”, zegt hij, “medio december maken we bekend waar de opening is.”

[image=194821]

Overige toernooien
Naast Easter Open organiseert Van Gemert ook de North Limburg Trophy, tijdens Pinksteren (26, 27 en 28 mei). Er wordt gespeeld op de accommodaties van Vitesse’08, vv Heijen, Achates, Milsbeek en in Groesbeek. “In Cuijk organiseren we de JVC Girls Cup en de JVC Boys Cup op 2 en 3 juni volgend jaar. Ook voor deze toernooien is de animo groot” besluit hij. Meer informatie op www.easteropen.com en www.tvgsports.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant