Afbeelding

Elke Geurts bezoekt bieb in Gennep

Kunst en cultuur 79 keer gelezen
GENNEP - Schrijfster Elke Geurts is maandagavond 21 november te gast in de bibliotheek Gennep, waar zij een lezing zal verzorgen. De Nijmeegse auteur groeide op in Heijen. Zij maakte in 2008 haar romandebuut met 'Het besluit van Dola Korstjens'. Toegangskaarten voor de lezing in Gennep kosten 4,50 euro (3,50 euro voor leden).

[image=194796]

Met haar verhaal ‘Vrouw Linsen’ was zij in 2006 de eerste winnaar van de verhalenwedstrijd Duizend Woorden van de VPRO. Haar romandebuut ‘Het besluit van Dola Korstjens’ werd positief ontvangen en door het NRC Handelsblad verkozen tot één van de beste boeken van 2008. Voor ‘De Nomadensnaar’ won zij De Nieuw Proza Prijs 2008.Haar tweede boek ‘Lastmens’ kreeg eveneens veel lovende kritieken. Ze publiceert regelmatig in literaire tijdschriften en houdt het weblog ‘Elke Dag’ bij. Literaire kenners beschouwen Elke Geurts als één van de grotere literaire talenten van dit moment.

Kennismaking
Iedereen is op maandagavond 21 november van harte welkom voor een nadere kennismaking met Elke Geurts in de bibliotheek Gennep aan het Ellen Hoffmannplein 2. De lezing begint om 20.00 uur. Toegangskaarten (4,50 euro en 3,50 euro voor leden van BiblioPlus) zijn te bestellen via www.biblioplus.nl alsook verkrijgbaar in alle bibliotheekvestigingen van BiblioPlus.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant