Afbeelding

Bernadet wint wervelwindspel

Zakelijk 111 keer gelezen
BOXMEER – Bernadet Niesten uit Heijen is de trotse eigenaresse van een blue-ray speler, een prijs die haar werd aangeboden door Kersten Assurantiën in Oeffelt en Lambert Blonk Assurantiën in Boxmeer.

Tijdens de druk bezochte beurs Maasvallei wonen op de Health Campus Sterckwijck hadden de beide kantoren gezamenlijk een raadspel op touw gezet. Omdat zowel Kersten als Blonk zelfstandig intermediair zijn van Regiobank, hadden ze gekozen voor deze gezamenlijke presentatie en actie. De bezoekers konden het geldbedrag raden wat in een wervelwindmachine rond waaide. De winnares van deze quiz, Bernadet Niesten uit Heijen, zat met haar bedrag het dichtst bij het juiste bedrag van 5.775 euro.

[image=194733]

Uit handen van Robert Kersten (Kersten Assurantiën) en Huub Derksen (Lambert Blonk Assurantiën) ontving de verheugde winnares vorige week een Blu-ray speler en een Regiobank fleece-deken. Bernadet, die (nog) geen klant is van Regiobank, was blij verrast. “Ik vind het super leuk deze prijs in ontvangst te nemen. Ik had dit totaal niet verwacht”. Wie meer over Regiobank wil weten, kan terecht op de website van Kersten (www.kerstenassurantien.nl) of Blonk (www.lambertblonk.nl). En op de website www.regiobank.nl kan een spaar-rentevergelijker ingevuld worden.




Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant