Juliana slacht Olympia'18 af

Sport 8 keer gelezen
MILL/BOXMEER - Het Boxmeerse Olympia’18 heeft zich zondag geblameerd tegen Juliana Mill. De Boxmeerse hekkensluiters in klasse 4G verloren met 5-1 en haalden zich de woede van trainer André Cornelissen op de hals.

[image=194664]

[image=194669]

Zijn spelers hadden het belang van het duel tegen nummer elf Juliana minder goed begrepen dan de Millse voetballers. De spelers van trainer Tiny Verhoeven stroopten de mouwen wel op en pakten de Boxmerenaren van meet af aan fel maar fair aan. De snelle openingstreffer Ruud Relau (2e minuut) gaf de Millenaren vleugels. De zeperd voor de Cornelissen-brigade diende zich in de 10e minuut aan toen Robin Manders keeper Vervoort opnieuw klopte. Op slag van rust sloeg Juliana nog tweemaal toe. De wijze waarop Robin Manders en Ruud Relau scoorden was illustratief voor het Boxmeerse verdedigingswerk.

[image=194670]

Een kwartier na rust maakte Tom van den Heuvel er 5-0 van. Zes minuten later redde Bas Eising de Boxmeerse eer.
Trainer André Cornelissen laakte de instelling van zijn ploeg. “Dit was een schandelijke vertoning. Mijn spelers laten mensen die dagelijks klaar staan voor de club keihard vallen. Daar heb ik moeite mee. Er was geen beleving zoals Juliana dat wel had. Hoe dit verder moet? Ach, volgende week begint er een nieuwe periode waarin er zeker kansen voor ons liggen.”
Winnend coach Tiny Verhoeven was zeer content. "We hebben de mouwen opgestroopt en de fouten goed afgestraft. Ik hoop dat dit resultaat de ommekeer brengt voor ons."