Afbeelding

Zonnige Kiste Trui tocht

Gezondheid 58 keer gelezen
MIDDELAAR – Het zonnige herfstweer lokte zondag maar liefst 500 wandelaars naar Middelaar, het begin- en eindpunt van de tweede editie van de Kiste Trui wandeltocht.


[image=194592]

Er kon gewandeld worden in vijf afstanden, vanaf 5 tot 25 km. De langere routes voerden de liefhebbers door het in de ochtend nog mistige natuurgebied De Gebrande Kamp, rustplaats Ottersum.

[image=194593]

Terwijl de zon aan kracht won en de jassen uit gingen, trok het lint van wandelaars langs het herfstig bont gekleurde Reichswald via de nieuwbouwwijk en een laatste halte in Milsbeek en het drukke pad langs de’ botenparade’ op de Mookerplas terug naar Middelaar. De langste afstond werd zelfs door het hart van Niersstad Gennep geloodst. Voor wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse, maar ook gekende Pieterpadlopers wisten zich soms op zeer herkenbaar terrein.

[image=194594]

De organisatie liet weten dat de derde editie een ‘geheel vernieuwde route’ zal kennen, waarin onder meer de doolhof in Ottersum wordt opgenomen. En de 25-km lopers mogen volgend jaar over het pad op de Nierswal.




Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant