Afbeelding

John Thijssen gaat SSS'18 verlaten

Sport 39 keer gelezen
OVERLOON - De wegen van de Overloonse tweedeklasser SSS'18 en trainer John Thijssen scheiden aan het eind van het lopende seizoen.

[image=194320]

Onder het bewind van Thijssen kende SSS'18 vier succesvolle jaren. De geel-zwarten behaalden drie maal een periodetitel en even vaak werd aan de nacompetitie deelgenomen. Het hoogtepunt werd de zeer spannende en hoogstaande wedstrijd tegen het Eygelshovense LHC en SSS'18, dat met trainer Thijssen met een been in de eerste klasse stond. Ondanks al deze positieve ervaringen hebben het bestuur van SSS’18 en trainer Thijssen besloten op het einde van dit seizoen de samenwerking te beëindigen.

[image=194321]

Alle partijen zijn zeer te spreken over het verloop en ontwikkeling van de selectie. Immers, het tweede elftal promoveerde en het niveau is over de hele linie op een hoger plan terecht gekomen. Het bestuur zal op zoek moeten gaan naar een trainer van gelijk niveau.
Trainer John Thijssen, in het bezit van het diplima Trainer/Coach 1, trainde eerder bij Volharding, SV Hatert, Angeren, SC Woezik en JVC Cuijk. Na het lopende seizoen bij SSS'18 wil hij een stap hogerop maken.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant