Ook Constantia is Olympia de baas

Sport 43 keer gelezen
WANROIJ/BOXMEER - De Wanroijse vijfdeklasser Constantia heeft de hekkensluiter in klasse 4G, Olympia’18, uit het bekertoernooi gestoten. De tobbende Boxmerenaren startten in Wanroij dramatisch en verloren met 2-1.

[image=194274]

Behalve het uitschakeling in het bekertoernooi verloor de labiele ploeg van trainer André Cornelissen ook nog eens Koen Cornelissen die een onbesuisde actie bestraft zag met een rode kaart. Een fout van de Boxmeerse invaller keeper Rudy van Kempen werd door de Wanroijse Ruud van Duijnhoven in de 18e minuut afgestraft: 1-0. Olympiaan Levi Meulesteen werd op weg naar de gelijkmaker onreglmentair gestopt en dat was het enige Boxmeerse wapenfeit voor de pauze.

[image=194275]

Thuisclub Constantia vergrootte de voorsprong op slag van rust naar 2-0 door een doelpunt van Youri van de Weijer. De tweede helft was grotendeels voor Olympia’18. Ui een van de kansen kwamen de gasten in de 73e minuut terug tot 2-1. Wanroijnaar Tom Aben maakte op de doellijn hands en kreeg rood. Olympiaan Hasan Turan schoot de penalty in. De treffer voor kwam een nieuwe Boxmeerse nederlaag niet.
Zondag wacht Olympia het degradatieduel met Juliana Mill.