Afbeelding

Weinig problemen VCA tegen SIOL

Voetbal 53 keer gelezen
SINT AGATHA - VCA heeft zonder al teveel problemen de volgende ronde van de districtsbeker bereikt. De vijfdeklasser uit Sint Agatha troefde op eigen veld zesdeklasser SIOL met 3-0 af. Tom Evers, Stijn Verdijk en Derk Alkema waren trefzeker namens VCA.

[image=194277]

Aanvankelijk kende VCA nog de nodige moeite met de gastclub uit Katwijk, maar na de fraaie openingstreffer van Tom Evers - die na dik twintig minuten spelen met een knappe boogbal de met een helm spelende doelman Tim Sterken geen kans gaf - was er weinig houden meer aan voor SIOL. De oranjehemden hadden nog wel reden tot klagen toen Nico Derks door de debuterende VCA-doelman Dennis ter Veen werd neergelegd en geen strafschop kreeg.

[image=194276]

Verschil
Op slag van rust sloeg VCA voor een tweede keer toe. Nadat Sterken eerder al Danny Broekmans van scoren af had weten te houden, had hij geen verweer op de inzet van Stijn Verdijk, die met een steekbal van Coen Werts een niet te missen kans kreeg en deze via de binnenkant van de paal binnenschoot: 2-0. In de tweede helft bleef VCA de bovenliggende ploeg, maar alleen Derk Alkema wist nog tot scoren te komen (3-0).

[image=194278]

Houtwerk
SIOL loerde op een eretreffer en kreeg deze vlak voor tijd nog bijna via Marco Terpstra. Diens inzet verdween via Ter Veen echter op de deklat. Aan de andere kant schoot Werts nog op de paal.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant