Afbeelding

Menterrein De Kuilen heropend

Sport 69 keer gelezen
LANGENBOOM - Na ruim drie en een half jaar heeft afgelopen zondag (16 oktober) de feestelijke heropening van menterrein de Kuilen in Langenboom plaatsgevonden.

[image=194084]

"De menvereniging heeft met fantastisch weer de heropening van het menterrein kunnen vieren", aldus Alfons Schuurmans, secretaris menvereniging Tussen de Burries. "Ook de buurt was erg enthousiast dat we weer terug waren. Wim Reijs was weer erg bereidwillig om ons zoals in het verleden van stroom te voorzien en de toiletten van zijn surfschool beschikbaar te stellen. De leden vonden het leuk dat je op deze plek weer samen iets moois kan organiseren. Ook waren de vele passerende wandelaars en fietsers enthousiast over wat ze zagen."

Vaardigheidparcours
Speciaal voor deze dag was een vaardigheidparcours in combinatie met twee marathonhindernissen opgebouwd. Daarnaast werd er nog een parcours ringsteken georganiseerd. Ook hebben de verschillende buurtbewoners persoonlijk op de verschillende aanspanningen plaatsgenomen. Er werd sportief gestreden naar de eerste plaats. Deze werd met een verschil van drie punten met de tweede plaats gewonnen door Pieter Vervoort en André van de Linden met hun tweespan. Het ringsteken werd gewonnen door familie van de Schans en familie Tonnaer, beiden met zes van de negen ringen.

Meer informatie via de website van Tussen de Burries.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant