Afbeelding

Jubileumacties bij Ruitershop Boxmeer

Zakelijk 338 keer gelezen
BOXMEER - De Ruitershop Boxmeer staat niet stil. Ook na een kwart eeuw ondernemen houden Peter en Sylvia Verberkt en hun medewerkers de vaart in de zaak met alles op gebied voor paard, ruiter en amazone. “We wedden op twee paarden; naast de verkoop in onze shop gaan we ook digitaal via onze vernieuwde website en webwinkel”, zegt Sylvia Verberkt.

[image=194068]

Ook de Ruitershop Boxmeer heeft inmiddels kennisgemaakt met internet. Peter en Sylvia Verberkt beheren sinds juli ook een webshop. “Via deze weg zien mensen de nieuwe trends. Internet biedt veel meer mode-items en merken dan vroeger”, zegt Sylvia, “toch draait het niet alleen om het gevoel bij de paardensport, de passie en service en de glimlach. En dat is nou precies dat wat wij bij Ruitershop Boxmeer toevoegen.”

[image=194067]

Jubileumweek
"Met de mooiste collecties en warme winterkleuren en technische materialen is onze Ruitersport speciaalzaak helemaal klaar voor het najaar”, vertelt Sylvia, “tijdens onze jubileumweek, die van dinsdag 25 tot en met zaterdag 29 oktober plaatsvindt, zijn er spectaculaire acties. Voor iedere klant is er een gratis goodybag. De acties worden vanaf vandaag (woensdag 19 oktober, red.) bekend gemaakt via onze vernieuwde website”, zegt Sylvia Verberkt.

Social media
De Ruitershop Boxmeer houdt iedereen graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de jubilerende speciaalzaak. “Dat doen we via nieuwe media. Word daarom onze vriend via Facebook en praat mee over alles op ruitersportgebied. Ook kun je hier je vragen stellen aan onze medewerkers”, nodigt Sylvia uit.

De Ruitershop Boxmeer, Rijkevoortseweg 2 Boxmeer. Telefoon (0485) 57 70 16. Internet: www.ruitershopboxmeer.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant