Afbeelding

Veel animo voor Bedrijvenpark Houtspoor

Wonen 17 keer gelezen
MILL – Het is amper een jaar geleden dat het bedrijvenpark ‘Houtspoor’ in Mill bouwrijp werd gemaakt. Inmiddels zijn vrijwel alle kavels verkocht en worden de eerste bedrijfsgebouwen uit de grond gestampt.

Een ontwikkeling die in schril contrast staat tot veel plaatsen waar nieuwe bedrijvenparken onbebouwd liggen te wachten op de komst van bedrijven en dagelijks renteverlies opleveren.
Een mirakel wil wethouder Jos van den Boogaart het niet noemen, maar hij is wel erg blij met de snelle invulling van het nieuwe bedrijvenpark. “Hier gebeurt het wel. Dat het in één jaar vol is, is in de huidige tijd heel bijzonder.”
Houtspoor maakt deel uit van een groot plangebied (45 ha) dat wordt ingericht met wonen (60 nieuwe woningen) en werken, gescheiden door een groenslinger. Houtspoor, dat 12 van het 45 hectare omvat, is nagenoeg volgeboekt. Afgezien van een grotere kavel waarop een optie is genomen en een kleinere kavel zijn alle kavels verkocht. “Allemaal aan locale bedrijven die te krap zaten op hun eigen locatie”, zegt de wethouder over de sleutel tot succes.
ANL Vastgoed maakt deze week op Houtspoor een begin met het ‘Bedrijfsverzamelgebouw Houtspoor’, een pand met zes grotere ruimten (koop en huur). Er liggen reeds contacten en de ontwikkelaar heeft er alle vertrouwen in dat zich tijdens de bouw gebruikers zullen melden. Ook dit gebouw wordt in het voorjaar van 2012 opgeleverd.

[image=193987]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant