Afbeelding

Trouwplan 2012: van Huis tot Stadhuis

Zakelijk 54 keer gelezen
BOXMEER - Aanstaande bruidsparen kunnen elkaar op zondag 16 oktober alvast een betoverend ja-woord geven. Dan vindt in Hotel Riche in Boxmeer 'Trouwplan 2012: van Huis tot Stadhuis' plaats. Een exclusieve bruidsbeurs waar alles op het gebied van trouwen te vinden is. Een spectaculair bruid- en bruidegomspektakel met het allernieuwste op het gebied van trouwmode. Voor huwelijkspartners, maar ook voor familieleden.

[image=193401]

Bruidsshow
In een fascinerende show zullen professionele modellen de allernieuwste collectie 2012 tonen. Met zo'n 200 verschillende creaties zal Bruidshuis Diana i.s.m. Jansen & Jansen gelegenheidskleding en Vent-nove exclusieve damesmode alles op het gebied van design, kleuren en stoffen presenteren.

Op het gebied van bruidsmode zal er dit jaar veel nieuws te zien zijn. De bruidsmode anno 2012 wordt in vele opzichten weer wat uitbundiger. Luxe zijde en geraffineerde modellen met apparte stof-verwerking en a-symetrische halslijnen zijn helemaal hot. Naast de bestaande bekende merken showt Bruidshuis Diana ook de veel geroemde collectie van Ian Stuart, veelvoudig design winner uit Engeland. Wat vooral opvalt in zijn collecties zijn de perfecte pasvorm en de vrouwelijke lijnen die door zijn japonnen extra worden geaccentueerd. Voor de bruidjes met een maatje meer zullen ook de prachtigste creaties op de catwalk voorbijkomen.

Trouwbeurs
Naast de bruidsshow, is er een complete trouwbeurs. Een aparte manifestatie waarin werkelijk alles te zien is wat met het huwelijk te maken heeft. Van sieraden en ringen tot lingerie en exclusieve videoproducties en fotografie. Van feestkleding en bruidsboeketten tot de aankondigingskaart en de droomauto, de trouwlocatie, visagie en haarmode en natuurlijk de feestgelegenheid zullen niet ontbreken. Kortom van Huis tot Stadhuis. De presentatie en organisatie staan onder supervisie van diverse speciaalzaken: Bruidshuis Diana bruidsmode, Jansen & Jansen gelegenheidskleding, Haarmode en visagie Salon Toine, Venti-nove damesmode, Juwelier Verlinden, Fotografie, Bloemsierkunst de Mortel, Huwelijkssluiting het Koningskerkje, All-inclusive VIP World, Oriflame Cosmetics, ID ballon, Zangeres Yvonne Peters, Hotel-, vergader en feestlokatie Klooster Elsendael en Hotel Café Riche.

Kaartverkoop
Trouwplan 2012 start op zondag 16 oktober aaanstaande om 10.00 uur in Hotel Riche in Boxmeer. De shows beginnen om 11.00 en om 14.00 uur. De beurs sluit om 17.00 uur. Reserveren kan via tel. 0485-578752. Meer informatie is te vinden op: www.trouwplan.info.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant