Afbeelding

Benjamin Stormvogels wil promoveren

Sport 49 keer gelezen
SIEBENGEWALD - De Benjamin van de Siebengewaldse vijfdeklasser Stormvogels’28 vierde onlangs zijn zeventiende verjaardag. Aanvaller Kevin Peters werd immers op 4 oktober 1994 geboren in het Zuid-Duitse Zweibrücken. Hij speelt sinds zijn vijftiende jaar in Stormvogels 1. “We willen snel weer terug naar de vierde klasse”, zegt Kevin.

[image=193107]

De Siebengewaldse Benjamin is, zoals een teamgenoot omschrijft ‘fysiek sterk en supersnel' en pakt regelmatig een doelpunt mee. Kevin Peters is nuchter onder deze loftuitingen: “Ik ben redelijk snel en ben sterk in de duels.” Na een dramatisch seizoen waarin Stormvogels degradeerde naar de vijfde klasse willen Benjamin Kevin Peters en zijn teamgenoten het verloren terrein weer inhalen. “We gaan voor het kampioenschap. Ik denk dat we 22 doelpunten tegenkrijgen. En we houden zes keer de ‘nul’. “ Stormvogels gaf Toxandria zondag met 6-0 flink klop.

Benjamin
In rubriek de Sluitpost van nieuwsblad De Maas Driehoek en Stadskrant Grave wordt van de 37 standaard herenteams van voetbalverenigingen uit het verspreidingsgebied van beide kranten een klassement om de tegendoelpunten bijgehouden. Het team dat in de competitie de minste tegendoelpunten incasseert, wint de Sluitpost trofee. In de rubriek staat dit seizoen de Benjamin uit het eerste elftal in de schijnwerpers.
Wie is de Benjamin uit uw favoriet team? Tip de redactie en stuur een e-mail naar j.groniger@demaasdriehoek.nl.

Tussenstand
Na vijf speelronden (alleen Topklasser JVC Cuijk speelde al acht wedstrijden) in de competitie kent de rubriek de Sluitpost een verrasssende leider in het klassement. De Mookse vijfdeklasser (district Oost) Eendracht'30 uit Mook gaat met twee tegendoelpunten op kop. De tweede plaats wordt gedeeld door vijfdeklasser Excellent (Oploo) het Beers HBV dat hoge ogen gooit in de vierde klassse. Zij incasseerden drie tegentreffers. Hekkensluiter is vierdeklasser Juliana Mill met 18 tegengoals. Kijk voor de volledige stand op pagina 36 van nieuwsblad De Maas Driehoek en Stadskrant Grave.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant