Afbeelding

4G-4H: Verrast Olympia'18 tegen HBV?

Voetbal 13 keer gelezen
BOXMEER – Olympia'18, het elftal van trainer André Cornelissen, is van de hatelijke nul af. Zondag werd het eerste punt binnengesleept. Het bezoekende Montagnards moest lijdzaam toezien dat Nicky van der Wijst in het laatste kwartier alsnog een vierde nederlaag voorkwam. Zondag komt HBV naar Boxmeer. Winst op deze club uit de top van 4G zou de slechte start behoorlijk verdoezelen.

[image=124132]

Het Bergense Montagnards kan komende zondag het puntverlies in Boxmeer wegspoelen als het wint van SV Milsbeek. Datzelfde Milsbeek ontsnapte zondag op eigen sportpark tegen Hapse Boys. In een knotsgekke slotfase bogen de Milsbekers de 1-2 achterstand om naar een 3-2 winst. Hapse Boys ontvangt op De Berkte MVC uit De Mortel. Het elftal van trainer Theo van der Zanden is met vier punten een onopvallende middenmoter. Wel een team om rekening mee te houden. Daarover kan Venhorst-trainer Marc van de Ven meespreken. Zondag nog vergat zijn team Venhorst het surplus aan kansen om te zetten in winst. MVC maakte daar dankbaar gebruik van en gniffelde nog lang na over het gesprokkelde puntje. De Venhorsters zijn dan ook als geen ander gebrand op winst komende zondag. Juliana moet te doen zijn al is onderschatting hier het clichématige addertje onder het gras.

Reclamefoldertjes
DAW dendert maar door. De ploeg strooit continu met reclamefoldertjes over voetbal. Zondag ging de ploeg van Henri van Wanrooij vol op het orgel uit bij Juliana Mill en won ruim met 1-5. De ongeslagen koploper ontvangt zondag SES dat weinig moeite kende met Handel. Leuk affiche overigens. SES is altijd een ploeg die voor verrassingen kan zorgen zelfs als DAW de tegenstander heet.

[image=106934]

Dezelfde speelstijl
Schadewijk blijft met Avesteyn de kopposities in 4H innemen. Twee Veghelaren zijn daar trainer. Bij Schadewijk Ruud Fleskens en bij Avesteyn de wat jongere versie in de vorm van Dennis Janssen. Avesteyn kwam met de schrik vrij in Nijnsel, waar FC Schadewijk wat ruimer won bij het thuissterke ASV’33. De ploeg uit Dinther speelt zondag thuis tegen Boskant. De blauwvossen van trainer Theo van Lieshout staan in het rechterrijtje, echter dat is maar schijn. Boskant is een ploeg die mee gaat doen om de bovenste plekken. Zondag gaat de reis naar Avesteyn een mooi duel van twee clubs met dezelfde speelstijl.

[image=192542]

Herstart
Voor EVVC liggen er zeker winstkansen thuis tegen ASV’33. Met de opgebouwde reputatie mag FC Schadewijk alleen met drie punten genoegen nemen zondag thuis tegen promovendus DVG. Laatste zin zou ook een prikkel kunnen zijn voor vader en zoon Van Griensven, respectievelijk assistent-trainer en hoofdtrainer van DVG. NLC'03 speelt uit bij Cito. Hoezeer we de ploeg uit Lith ook een puntje gunnen lijkt dat zondag nog ver weg. Datzelfde Cito dat veel indruk maakte na de winst in Boskant. Mariahout - Nijnsel is een mooie derby in het bedevaart dorp. De hulp van de Heilige Maagd zal niet nodig zijn om drie punten in de derby met hekkensluiter Nijnsel bij te schijven. Vorstenbossche Boys gaat afrekenen met de matige periode. Zondag verwachten de bewoners van de Bergakkers een positieve herstart tegen ELI. De wedstrijd in Vorstenbosch kent een bekende scheidsrechter. Normaal fluitend in het hoogste segment van het amateurvoetbal, zondag als invaller in Vorstenbosch: Jordy de Goeij. Mooie wedstrijden en bovendien is er zonnig weer voorspeld. Een heerlijke zondag ligt in het verschiet.

Programma 4G:
Olympia'18 - HBV -
Montagnards - SV Milsbeek -
Hapse Boys - MVC -
Venhorst - Juliana Mill -
DAW - SES -
Handel - Vianen Vooruit

[image=191889]
Programma 4H:
Vorstenbossche Boys - ELI -
Mariahout - Nijnsel -
Avesteyn - Boskant -
Cito - NLC'03 -
EVVC - ASV'33 -
FC Schadewijk - DVG

[image=191893]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant