Afbeelding

Benjamin Nick Joosten wil hoog eindigen

Sport 63 keer gelezen
AIJEN/VIERLINGSBEEK - De Benjamin van deze week is Nick Joosten. De achttienjarige Aijenaar steekt wekelijks de Maas over om te trainen en te voetballen bij tweedeklasser Volharding in Vierlingsbeek. De CIOS-student die vorig seizoen debuteerde, heeft in het keurkorps van de nieuwe trainer Henk Evers een basisplaats verworven. Volharding versloeg zondag Blerick met 5-1.

[image=191583]

“Ik heb tot aan de A-jeugd bij Montagnards gespeeld. Bij Volharding bevalt het me ook prima. Het is een goed georganiseerde en uitdagende vereniging”, zegt Nick die tevreden is met trainer Evers. “Hij is eerlijk en duidelijk. Zijn trainingen bevallen mij goed.” Na een matig seizoen legt Nick de lat voor Volharding hoger. “We willen zo hoog mogelijk eindigen en een periodetitel pakken”, zegt de linkshalf van Volharding, die ook op andere posities uit de voeten kan. “We krijgen dertig doelpunten tegen en we houden zes keer de nul.”

Benjamin
In rubriek de Sluitpost van nieuwsblad De Maas Driehoek en Stadskrant Grave wordt van de 37 standaard herenteams van voetbalverenigingen uit het verspreidingsgebied van beide kranten een klassement om de tegendoelpunten bijgehouden. Het team dat in de competitie de minste tegendoelpunten incasseert, wint de Sluitpost trofee. In de rubriek staat dit seizoen de Benjamin uit het eerste elftal in de schijnwerpers.
Wie is de Benjamin uit uw favoriet team? Tip de redactie en stuur een e-mail naar .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant