Afbeelding

Levi Meulensteen Benjamin bij Olympia'18

Sport 110 keer gelezen
BOXMEER - De 19-jarige Boxmerenaar Levi Meulensteen is de Benjamin in het keurkorps van Olympia-trainer André Cornelissen. De student SPECO (sport en marketing) in Tilburg, wil met Olympia een prijs pakken. “Ondanks de nederlaag tegen DAW gaan we voor het kampioenschap”, zegt Levi.

[image=190710]

De Boxmeerse middenvelder die herstelt van een liesblessure, debuteerde vorig seizoen als A-junior in het eerste elftal. “Dit is het eerste volledige seizoen”, zegt hij, "ik speel vanaf mijn zesde bij Olympia. Het is een superleuke club." De Boxmeerse Benjamin ambieert de positie van centrale middenvelder. “Maar op links of rechts kan ik mijn ei ook kwijt.” Benjamin Levi Meulensteen wil dit seizoen kampioen worden. "Het zou mooi zijn als kunnen doorstoten naar de tweede klasse. We incasseren dit seizoen 25 tegendoelpunten en houden 10 keer de nul." Zondag verloor Olympia kansloos met 5-0 tegen Venhorst.

[image=190711]

Benjamin
In rubriek de Sluitpost van nieuwsblad De Maas Driehoek en Stadskrant Grave wordt van de 37 standaard herenteams van voetbalverenigingen uit het verspreidingsgebied van beide kranten een klassement om de tegendoelpunten bijgehouden. Het team dat in de competitie de minste tegendoelpunten incasseert, wint de Sluitpost trofee. In de rubriek staat dit seizoen de Benjamin uit het eerste elftal in de schijnwerpers.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant