Afbeelding

Gebr. Janssen Beugen bestaat 125 jaar

Zakelijk 265 keer gelezen
BEUGEN - Een ambachtelijk bedrijf dat zich ontwikkelde van eenmanszaak tot een gerenommeerde onderneming in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Mag gesteld worden dat 125 jaar geschiedenis Gebr. Janssen tot een unieke onderneming heeft gemaakt? Beslist! Die historie is gebundeld in een speciale krant, die omstreeks deze tijd in de hele regio wordt verspreid. Nog meer beeldmateriaal valt te bewonderen op de Open Dag die op zaterdag 24 september wordt gehouden.

Het succesverhaal van Gebr. Janssen begint in 1886 als Johannes Janssen zich officieel als pannendekker laat registeren in Ottersum. Na turbulente ontwikkelingen en 125 jaar later bestaat de Gebr. Janssen Groep uit ruim honderd medewerkers. Vakmanschap, service en een goed ondernemerschap hebben geleid tot vele successen en goede vooruitzichten voor de toekomst. Op gebied van dakbedekking is Gebr. Janssen in heel zuidelijk Nederland een begrip. Het provinciehuis van Maastricht, daken van gepatineerd koper aan de universiteit van Nijmegen; het zijn slechts twee van vele aansprekende projecten. Maar ook particulieren kunnen al sinds het eind van de negentiende eeuw rekenen op een goed dak boven hun hoofd...

[image=190696]

Bouwen met extra toegevoegde waarde, is het credo van Gebr. Janssen in Beugen. Het bedrijf weet goed in te spelen op toepassingen op gebied van duurzame energiebesparing, Daarnaast heeft de onderneming kans gezien verschillende disciplines aan elkaar te koppelen. Met een sterk opererend bedrijf als resultaat.

Open Dag
Speciaal rond het 125-jarig bestaan zet Gebr. Janssen op zaterdag 24 september tussen 9.00 en 16.00 uur de deuren open voor het publiek. Dat gebeurt op de feestelijk versierde bedrijfslocatie aan de Hagelkruisstraat 6 in Beugen. Kom kijken en verwonder u over wat een onderneming in de loop van meer dan een eeuw aan ontwikkelingen doormaakt.

Er is meer. Bezoekers kunnen zich volop laten inspireren. De Baderie Showroom toont u namelijk het mooiste wat er op badkamergebied te vinden is. Slimme oplossingen op het gebied van daken, verwarming en zinkwerk vindt u er ook. Voor de jongeren die geïnteresseerd zijn in techniek is er een speciale Opleidingentruck op het terrein neergestreken. Loop eens binnen!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant