5G: De Zwaluw onderuit tegen Stormvogels'28

Voetbal 38 keer gelezen
OEFFELT - De Zwaluw heeft de goede seizoenstart geen passend vervolg kunnen geven. Titelpretendent Stormvogels'28 was in Oeffelt een maatje te groot. Al na 25 minuten stond de uiteindelijk eindstand op het scorebord: 0-2.

In een wedstrijd die zich het beste laat omschrijven als 'boys against men' zorgde Stormvogels'28 met twee vlijmscherpe counters voor de 0-2. In de tiende minuut was het Kevin Peters die raakschoot en een kwartier later was Dennie Ehren trefzeker.

Na rust probeerde De Zwaluw iets terug te doen. De overtuiging ontbrak, hetgeen nadrukkelijk naar voren kwam in de slotfase van het duel. Dennis Titselaar werd neergelegd, maar de toegekende penalty werd door Willem Bardoel veel te slap ingeschoten. Door deze misser bleef een spannend slot in Oeffelt uit.