4G+H: DAW blijft winnen

Voetbal 70 keer gelezen
MILSBEEK - DAW won zondagmiddag knap van Milsbeek. Aan de Zwarteweg werd met 1-2 gewonnen. Rens Wijnakker en Brian Peters brachten het team van Henry van Wanrooij op 0-2. Dennis Abbenhuis verzachtte namens Milsbeek het leed wat voor de club.

Gijs van Kessel
Venhorst heeft net als DAW een booming start in deze competitie. Na de winst op Montagnards vorige week werd in Boxmeer Olympia’18 met 0-5 opgerold. Avesteyn staat weer met twee voeten op aarde. Na de winst vorige week in de competitieopener tegen ELI, werd het zondag verlies. In Mariahout verloor het team van trainer Dennis Janssen met 2-0. Zondag wachten de Avesteyners de ‘big derby’ tegen ‘buurman’ Vorstenbossche Boys dat thuis niet verder kwam dan 2-2 tegen Cito. Gijs van Kessel opende met een fraaie treffer naar 1-0, maar in de 36e minuut was het Akin die voor de Ossenaren de stand gelijktrok. Wesley Dekkers bracht weer hoop in de Vorstenbossche harten met 2-1 na rust. Echter bij Cito speelt Mark Konings en die scoort altijd. In dit geval tekende hij voor de verdiende gelijkmaker: 2-2.
Venhorst haalde hard uit tegen Olympia'18: 0-5. Doelman Luc Peters benutte een penalty, waarna Thijs van Sleeuwen de 0-2 maakte. Olympia'18 kreeg nog voor rust rood en in de tweede helft werd de score uitgebreid naar 0-5. Dirk Bevers (2) en Tom van den Boogaard) scoorden.

Klein verschil
Ruud Fleskens leed zijn eerste nederlaag met FC Schadewijk. In Boskant gingen de Ossenaren met 3-1 onderuit. Leon van Remmerden schoot de gasten uit Oss op voorsprong, maar via een penalty en nog een treffer kwam thuisclub Boskant op een 2-1 voorsprong met de rust. Na rust kwam daar nog een treffer bij en werd dat ook tevens de eindstand. NLC verloor met klein verschil van DVG. De ploeg van trainer Rob van Griensven won met 1-2. Namens de bezoekers waren Martijn Caarls en Freek van Kempen trefzeker. Na het gelijkspel van vorige week blijven de rood-gelen uit Liempde lekker meedoen om de prijzen.