Afbeelding

Aanleg nieuwe ATB-route in Overloon

Sport 19 keer gelezen
OVERLOON - Op initiatief van STROV, Streekimpuls Peel & Maas, gemeente Boxmeer en de provincie Noord-Brabant wordt de komende maanden gewerkt aan een nieuwe ATB-route in Overloon en omgeving. De uitvoering van de aanleg van de ATB-route komt voor rekening van Toerklub Overloon, dat een route heeft bedacht en zorg draagt voor de realisatie ervan.

De Toerklub Overloon, die spreekt van een mooie aanvulling op het sportieve en toeristische pakket dat Overloon te bieden heeft, heeft als doel om een mooie en uitdagende ATB-route te creëren. Delen van de oude route komen te vervallen, terwijl er nieuwe stukken ter vervanging bijkomen. Om de veiligheid te bevorderen, zullen fietsers, ATB-ers en voetgangers op de nieuwe route zoveel mogelijk worden gescheiden.

[image=26285]

De werkzaamheden aan de nieuwe ATB-route zijn eind augustus begonnen en moeten voor het einde van het jaar zijn afgerond. Wandelaars en andere bezoekers van de bossen zullen mogelijkerwijs beperkte overlast ondervinden vanwege de aanleg van een aantal nieuwe paden. Meer informatie over de aanleg van de nieuwe ATB-route is te vinden op www.toerklub.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant