Volharding baas in eigen huis

Sport 61 keer gelezen
VIERLINGSBEEK - Voor het Vierlingsbeekse Volharding en buurman SSS'18 uit Overloon is de kop eraf. Het is bijna traditie dat de competitie in klasse 2H begint met de derby tussen beide kemphanen uit de gemeente Boxmeer. Op sportpark Soetendaal hield Volharding ditmaal de punten in eigen huis. In een spannend maar niet hoogstaande wedstrijd zegevierden de Vierlingsbekers met 2-1.

[image=189775]

[image=189774]

Voor de ploeg van trainer Henk Evers opende Erik Ermers de score na ruim een half uur. Aan de treffer ging slecht Overloons verdedigingswerk vooraf. Kort na de openingstreffer werd de Overloonse spits Stan van Raaij wegens natrappen uit het veld gestuurd. Het gedecimeerde SSS kwam in de 70e minuut langszij via Stan Venhuizen. Lang genoten de gasten niet van de gelijkmaker want vijf minuten later blunderde keeper Peter Nabbe bij een inzet van Peter Nabbe. Die klap kwam een aandringend SSS'18 niet meer te boven.