Afbeelding

Feestelijke oplevering woningen Marktstraat

Algemeen 100 keer gelezen
BOXMEER - Mooiland Maasland vierde op woensdag 31 augustus samen met bewoners de feestelijke oplevering van 26 woningen aan de Marktstraat in Boxmeer. Eind juni ontvingen de huurders hun sleutel. Nu, ruim twee maanden verder, hebben de bewoners hun intrek genomen en was er dus reden voor een officieel feestje.

[image=189597]

Tijdens de feestelijke middag was het woord aan Mirjam Kräwinkel, directeur van Mooiland Maasland, wethouder Jos de Graaf van de gemeente Boxmeer en extern projectleider Piet Verstegen namens het bouwteam. Daarna werd een betonnen Chesterfield-bank onthuld. Woonconsulente Marion Gerrits: "De bank is een mooi geschenk van onze relaties. Deze past perfect bij het groene hofje en de oude notenboom die in dit nieuwbouwproject behouden is. De bewoners kunnen er gezellig een praatje maken."

Voor de bouw van de 26 woningen zijn vijftien bestaande woningen gesloopt die sterk verouderd waren. Een aantal mensen keerde terug vanuit de oorspronkelijke woningen. Met dit project bouwde Mooiland Maasland met het oog op de toekomst. De 26 nultredenwoningen in Boxmeer kennen namelijk geen trappen of hoogteverschillen en de appartementen op de eerste verdieping zijn per lift bereikbaar. Bewoners kunnen in de toekomst langer zelfstandig blijven wonen. Mooiland Maasland kreeg het project in portefeuille dankzij de fusie met Pantein Wonen begin dit jaar.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant