Afbeelding

Beachevent in Sint Agatha

Algemeen 27 keer gelezen
SINT AGATHA - Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus a.s gaat het weer gebeuren in de kooi van het jeugdhuis aan de liesmortel in Sint Agatha. Na het succes van het beachvolleybaltoernooi vorig jaar wordt er deze dagen door twaalf teams gestreden om de ‘‘t Staagje beachvolleybal troffee 2011’.

Daarvoor zijn er weer vier containers zand vakkundig de kooi in gereden en tot een mooi zandbed gemaakt door een kleine twintig vrijwilligers van het Jeugd en Jongerenwerk.
De aftrap voor dit beachevent wordt gegeven vrijdagavond met eerst een gevarieerd activiteitenprogramma voor de jeugd tot 13 jaar uit Sint Agatha. Vanaf 20.30 uur zal het beachvolleybaltoernooi van start gaan.

[image=188432]

Op zaterdag wordt gestart om 12.30 uur met het vervolg van de activiteiten voor de jeugd. Er zal dan een stormbaan van 30 meter geplaatst worden, er is een pannakooi, een poffertjeskraam, ijs en limonade en evenals de vrijdagavond kunnen de kinderen de strijd met en tegen elkaar aangaan met de vele leuke spellen die over het hele terrein verspreidt op gesteld staan.
Om 15.00 uur wordt het jeugdprogramma afgesloten en zullen de winnaars een leuke prijs ontvangen. Hierna gaan we verder met het tweede deel van het beachvolleybaltoernooi.
Om 20.00 uur is de prijsuitreiking waarna de beachparty met medewerking van DJ Big Marco kan losbarsten. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant