Afbeelding

Snelle boten in strandbad

Sport 40 keer gelezen
WANROIJ - Jetskichallenge Nederland organiseert een open NK jetskirace en Freestyle in het strandbad van de Bergen in Wanroij. De piloten met snelle boten gaan zaterdag 10 september in training en zondag 11 september zijn de wedstrijden.

[image=188320]

Het NK bestaat uit zes wedstrijden per jaar, die verspreid door heel Nederland worden gehouden. De boten zijn verdeeld in negen verschillende klassen, van beginners tot gevorderd en Europese vaarders. Ook in Wanroij komen Europese toppers uit onder meer België, Frankrijk en Duitsland aan de start.
De vrije trainingen zijn op zaterdag 10 september vanaf 17.00 tot 20.00 uur. Belangstellenden kunnen hier al een kijkje nemen.
Zondag 11 september is de wedstrijddag. Om 11.00 uur beginnen piloten van de eerste klasse aan hun wedstrijd, waarna ook de boten in de andere klassen te water gaan. Tussen iedere manche is er een Freestyle show, met grote namen zoals Albert van Heijningen, Bas Vermeulen en meervoudig Nederlands kampioen Jeffrey Halewijn. Het programma duurt tot 17.00 uur.
Recreatieoord De Bergen is te vinden aan de Campinglaan 1 in Wanroij. Voor meer informatie over Jetskichallange Nederland bel 06 51 51 08 33.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant