Afbeelding

JVC Cuijk klaar voor eigen toernooi

Voetbal 31 keer gelezen
CUIJK - Topklasser JVC Cuijk is sinds 17 juli alweer druk in training om komend jaar een zo goed mogelijk vervolg te geven aan het sterke debuutseizoen. Komend weekend mogen de Cuijkenaren aan eigen publiek laten zien hoe men er voorstaat. Vrijdagavond is Kozakken Boys (20.45 uur) de tegenstander van de Maaslanders terwijl een dag later GVVV (19.30 uur)op het menu staat.

[image=148379]

Vier nieuwe spelers heeft JVC-trainer Jan van Deinsen aan de selectie mogen toevoegen. Met aanvallende middenvelder Abdes Assaouiki (30) kwam een oude Hoofdklasse B-bekende over. De kleine dribbelaar was in het verleden namelijk ondermeer actief voor Triborgh, Schijndel en Dijkse Boys. Vorig jaar speelde Assaouiki nog op een lager niveau in België dus hij zal weer wat fitter moeten worden. Erwin Koen is gehaald om de concurrentie in de voorhoede wat op te voeren. De geroutineerde aanvaller kan op alle posities in offensief opzicht uit de voeten maar had vorig jaar geen basisplaats bij De Treffers. Paul Kooiker kwam van Best Vooruit naar Cuijk. De verdediger gold vroeger als een behoorlijk talent in de opleiding van PSV maar werd regelmatig teruggeworpen door pittige blessures. In aanleg is Kooiker echter een zeer veelzijdige verdediger. Afgelopen week werd ook nog vleugelaanvaller Derman Canzislar aan de selectie toegevoegd. Canzislar is echter nog herstellende van een operatie en zal nog moeten werken aan zijn fitheid. De turkse voetballer kwam in de plaats van de eerder voorziene Jordy de Kat.

[image=187680]

Volwassen groep
Trainer Jan van Deinsen heeft te maken met een volwassen groep die qua leeftijd en ervaring eigenlijk door de bank genomen redelijk geroutineerd genoemd mag worden. Twee oefenwedstrijden zijn er tot nu toe afgewerkt. Tegen buurman Vianen Vooruit werd met 8-0 gewonnen maar met het vernieuwde Dijkse Boys had men meer moeite. De Cuijkenaren wonnen dit potje met 0-1. Toch is men in Cuijk overtuigt van een sterk nieuw seizoen, een plek bij de Top 5 lijkt niet ondenkbeeldig. Zelf denkt men er beter op te zijn geworden terwijl sommige concurrenten juist kwaliteit moesten inleveren. Ondermeer AFC en Argon lijken wat dat betreft een jasje te hebben uitgedaan terwijl FC Oss uiteraard terug is naar het betaalde voetbal. JVC speelt vrijdag en zaterdag twee dagen achter elkaar dus de verwachting is dat per speler maximaal anderhalve wedstrijd wordt gespeeld. Naast Kozakken Boys, JVC Cuijk en GVVV doet ook Juliana'31 aan het toernooi mee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant