Afbeelding

Muziek in de Mais met Fragment

Muziek 30 keer gelezen
HAPS -Muziek in de Mais is de naam van een muzikaal feest dat zaterdag 13 augustus wordt gehouden bij sportpark De Berkte in Haps.

Muziek in de Mais wordt gehouden in een perceel mais. Omgringd door de drie meter hoge mais, treden Fragment en DJ Yorit op.

Muziek
Fragment heeft op bijna ieder groot evenement in Nederland gestaan. Tijdens de laatste Zwarte Cross stonden ze als huisband voor meer dan 12.000 man publiek. Drie Engelse schoolvrienden vormen wellicht ‘de meest onbekende beroemde band van Nederland’ en hebben Tim, Jono en David al meer dan 3.000 keer op het podium gestaan in dit kikkerlandje. Als zij even moeten bijkomen van hun inspanningen dan neemt
Dj Yorit het stokje van ze over. DJ Yorit (geboren en getogen in deze streek) begon met draaien als Hardcore en Breakbeat DJ. Samen met DJ Higgens bracht hij al het geld dat hij verdiende met draaien naar de platenzaak.
Na de middelbare school begon hij met draaien op Gran Canaria. Drie maanden per jaar en vijf zomers lang stond hij te draaien in discotheek ‘Life’ in Playa del Ingles.

[image=187609]

Opbrengst
De organisatie van Muziek in de Mais is in handen van de Kiwanisclub Land van Cuijk. De opbrengst is bestemd voor de drie voetbalclubs in Beers, Haps en Vianen die bezig zijn met de bouw van een nieuwe accommmodatie. De toegangskaarten kosten 10 euro en zijn onder meer verkrijgbaar bij de voetbalclubs. Aanvang 20.30 uur, einde 1.00 uur. Bekijk voor meer informatie de site van de organisatie www.muziekindemais.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant