Afbeelding

Vijfde Thermae Son Duorace

Sport 26 keer gelezen
SON EN BREUGEL – De vijfde Thermae Son Duorace is op zondag 11 september. Doel is het parcours van 15.400 meter met zijn tweeën zo snel mogelijk afleggen. Dat klinkt simpel, maar is moeilijker dan veel deelnemers denken.

[image=149242]

Elk duo kan als hulpmiddel gebruikmaken van een fiets, die maar door een persoon bemand mag zijn. Een origineel evenement Veel lopers uit de regio maar ook van ver buiten de regio wisten de weg verleden jaren naar Son te vinden om deel te nemen aan de duorace, voor dit jaar wordt dit niet anders verwacht. De Thermae Son Duorace is extra leuk, omdat er lopers van totaal verschillende niveaus heel goed samen kunnen deelnemen in de categorieën mannen, vrouwen, gemengd en jongeren tot en met vijftien jaar. Zowel start als finish is bij Thermae Son. De Thermae Son Duorace is uiteraard voor iedereen met een gezonde conditie. Duo’s kunnen bestaan uit vrienden, familie, vader en zoon, moeder en dochter, man en vrouw of misschien wel opa en kleinkind. De combinatie van lopen en fietsen zorgt ervoor dat deelnemers gedurende de race kunnen herstellen en daardoor meer uit henzelf kunnen halen. Eenmaal op de fiets kan een partner natuurlijk volop ondersteund worden. Het is wel belangrijk dat ieder duo zijn of haar eigen fiets meebrengt. Als voorbereiding is er de mogelijkheid om op maandag- en donderdagavond aan te sluiten bij Wieloopthermae, de loopgroep van Thermae Son. (gratis voor leden Thermae).

Kijk voor meer informatie over de loopgroep op www.wieloopthermae.nl of stuur een mail naar; info@wieloopthermae.nl. Inschrijven voor de Duorace kan via www.duorace.nl, voor negen euro per duo. Inschrijven op de wedstrijddag kan voor tien euro per tweetal.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant