Afbeelding

Trammelant speelt ‘Volle Flow’

Kunst en cultuur 39 keer gelezen
OEFFELT - Al meer dan dertig jaar is het rondtrekkende theatergezelschap Trammelant een welkome gast op rustieke locaties langs Maas en Waal. Het concept is in al die jaren nagenoeg onveranderd gebleven: een podium van twee platte karren naast elkaar en spelen maar.

[image=184205]

Muziek en zang vormen altijd een belangrijk onderdeel van het succes. Naast het tiental vaste krachten zijn er weer jonge, frisse spelers en muzikanten aangetrokken om op volle sterkte te kunnen aantreden. De groep moet dit jaar dan ook alle zeilen bijzetten om het nieuwe stuk van regisseur Rob Beumer naar de eindstreep te loodsen. Dat stuk, de zomerproductie ‘Volle Flow’, wordt op vrijdag 8 juli op de planken gezet bij ’t Veerhuis in Oeffelt. Misschien is een operatiekamer niet het juiste toneel voor lieden die hooguit de academie voor expressie door woord en gebaar hebben genoten. Helaas, er is geen weg meer terug. De wachtlijsten zijn lang en geschoold personeel is onbetaalbaar. Het beloofd een bloederig geheel te worden.
Volle Flow begint op 8 juli om 20.15 uur bij ’t Veerhuis aan de Veerstraat 2 in Oeffelt. Geadviseerd wordt zelf een stoeltje mee te nemen.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant